Carne de curcan cu capere

de nadea68 in Curcan, 5 Noi 2013 | 3662 vizualizari

 

Nu-i prea aratoasa dar e foarte gustoasa :)

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de curcan
  • 3 linguri faina
  • cimbru
  • curry
  • sare
  • piper
  • usturoi
  • ulei pentru prajit
  • 1 lingura de capere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Carne de curcan cu capere:

Am luat pulpa de curcan si am dezosat-o.

Se taie in bucati mici ,se spala si se usuca cu un servet de hartie.

Luam o punga(eu am folosit una care se uzeaza pentru pus produse la congelator ),si inauntru se pune faina,cimbru,curry,sare,piper.

Amestecam totul scuturand bine punga .

Adaugam si carnea.Tinem punga inchisa si incepem s-o scuturam si s-o invartim ca sa se prinda bine faina cu mirodenii de carne :).

Intr-o tigaie punem ulei la incins.Adaugam carnea si o prajim pe toate partile,adaugam  usturoiul si mai pe la sfarsit si capere.

Punem capac si lasam pe foc pana se face carnea.nu uitam sa mai amestecam sa nu se arda,daca e nevoie adaugam un pic de apa sau niste vin alb.

Pofta buna!!!

 

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Carne de curcan cu capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola

 Am preparat un burger în care brânza gorgonzola și-a pus amprenta pentru un gust delicios.

citeste mai mult
Delicios! Burger de vită cu brânză gorgonzola
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
În 2023, Gorgonzola DOP a confirmat din nou statutul său de ambasador culinar al Italiei, cu peste 2 milioane de forme... citeste mai mult
În ce țări se consumă cel mai mult Gorgonzola DOP importată din Italia
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curca cu miere si portocale - reteta nr. 500